Бразилският ас на Челси Уилиан е твърдо решен да си търси нов отбор, ако мениджърът Антонио Конте запази поста си и през следващия сезон.

Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към 29-годишния плеймейкър на „сините”. Жозе Моуриньо със сигурност знае как да използва качествата на Уилиан, когото познава добре от общия им период на „Стамфорд Бридж”.

Куртоа обвини директно шефовете на Челси

От друга страна Уилиан не гледа единствено към „червените дяволи”. Със сигурност футболистът ще търси топ отбор, в който да играе далеч по-редовно, отколкото му се удава в Челси. Той бе оставен извън титулярите за финала срещу Юнайтед във ФА Къп, което не му се случва за първи път под ръководството на италианеца.

След победата на „Уембли” мнозина счетоха за ясно съобщение фактът, че Уилиан заличи лика на Конте от снимките след награждаването.

Легенда на Челси: Продайте Азар и вземете трима нови

Според „Мирър” Уилиан не е единственият с подобно отношение към наставника. Поведението и решенията на Конте през втората му година на „Стамфорд Бридж” са разстроили не един и двама от по-влиятелните хора в съблекалнята.