Челси е в серия от десет поредни мача без загуба под ръководството на Томас Тухел и германският мениджър на отбора е "супер доволен" от старта на кариерата си в Англия. "Сините" надвиха с 1:0 Ливърпул на "Анфилд" с гол на Мейсън Маунт и вече са в топ 4 в първенството.

Запитан дали победата над шампионите е най-важната му до момента в Челси, Тухел отговори: "Супер доволен съм. Ако трябва да бъда честен, равният със Саутхемптън все още ме гложди, защото загубихме две много ценни точки. В края на краищата обаче съм много доволен от това, което правим.

"Още от първия ден се чувствам част от клуба и за мен е удоволствие да бъда мениджър на тези момчета. Усещам енергията и желанието им за победа във всеки мач, а това е ключово във футбола. Те играят като отбор, атакуват като отбор, борят се до последната секунда и се раздават.

"Никога през кариерата ми не съм отдавал твърде голямо значение на един единствен мач, защото се радвам на всяка победа. Знам колкото трудно е да продължаваш да печелиш и да не допускаш голове, така че не ми се изпада в крайности за един двубой"