Мениджърът на Челси - Томас Тухел, вече мисли за трофей в първия си сезон начело на отбора от "Стамфорд Бридж".

Утре "сините" ще изиграят реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу Порто, като в първия мач момчетата на Тухел взеха добра преднина от два гола. 

"Ако искаме да спечелим трофей в края на сезона, трябва да победим Порто и Манчестър Сити (бел. ред. лондончани ще срещнат Манчестър Сити на полуфинала на ФА Къп). В противен случай, ще е трудно, защото е ясно, че ще се разминем с титлата в Англия тази година", заяви Тухел. 

"Най-важното е да бъдем напълно концентрирани, да забравим за резултата от първия мач, както и за мача с Кристъл Палас. Най-важен е следващият двубой, така че сме пределно мотивирани за утре. Имаме силен състав, винаги е трудно да се играе срещу нас. Това е целта ни и за утре, няма от какво да се страхуваме. Няма да спечелим трофея утре, но може да направим следващата крачка. Тук съм да печеля мачове и трофеи", допълни специалистът на пресконференцията преди двубоя. 

"Трудно е да си представиш мач без фигура като Н'Голо Канте, но трябва да сме много внимателни. Въпросът е дали ще решим той да стартира утре, или ще предпочетем да довърши мача. Има възможност дори за 120 минути. Ще бъде честен и ще кажа, че ще взема решение на сутринта", заяви Тухел относно състоянието на ключовия играч на лондончани.