Бившият капитан на Челси Джон Тери реагира остро на непрестанните критики към него след скандалната смяна в последния му мач за „сините“. В неделя треньорските щабове на лондончани и изпадналия Съндърланд се разбраха бранителят да бъде заменен точно в 26-ата минута (бел. ред. - 26 е номерът на фланелката на Тери), за да обере овациите в последния си мач като футболист на шампионите.

Мнозина специалисти и фенове осъдиха остро случилото се, но Тери показа, че това изобщо не го трогва.

Емоционално: Краят на една ера

„Не може нещо да ме вълнува по-малко от това. Ако това е начинът, по който искам да изляза, това е начинът, по който ще го направя. Изобщо не ме е грижа. Единственото, което ме е грижа е да празнувам с феновете на Челси. Аз и те имаме прекрасно разбирателство, което трае 22 години. Нищо от това, което хората пишат или казват може да застане на пътя ни', коментира Джон Тери.

Скандал със залози опорочи оттеглянето на Тери

„Аз съм Челси вече 22 години, спечелил съм толкова много трофеи, така че ако исках да играя само една минута, щях да го направя. Исках да играя 26 минути, защото номерът на фланелката ми значи много за мен и феновете“, каза още защитникът.