Челси има достатъчно качества, за да победи всеки отбор в Англия, независимо от класирането си на 12-то място във Висшата лига, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг. В четвъртък вечерта "червените дяволи" гостуват на "сините" в Западен Лондон.

"Това е много тежко първенство. Много е напрегната обстановката, но е важно и отсъствието на някои важни футболисти. Понякога се случва всички да имат много труден сезон. Челси няма фантастичен сезон, но може да спечели срещу всеки един противник. Те го показаха няколко пъти", заяви Тен Хаг пред медиите в сряда.

Gulliver/GettyImages
20 снимки

20-кратният шампион има сериозни проблеми в защита преди гостуването срещу столичани. В двубоя срещу Брентфорд (1:1) контузии получиха Рафаел Варан и Виктор Линдельоф, които бяха заменени принудително. Варан и ветеранът Джони Евънс се завърнаха в тренировките на Юнайтед, докато Лисандро Мартинес и Линдельоф вероятно ще отсъстват от терена за около месец заради мускулни проблеми. 

"Нямаме нужда от повече проблеми, нямаме нужда от тях. В атака и в халфовата линия сме добре, но в отбрана нямаме достатъчно опции. Не можем да предотвратим проблемите, защото стандартите на Висшата лига са много високи. Натоварването и програмата са огромни. Имаме и много национали и това прави нещата още по-трудни, но и другите клубове изпитват подобни трудности", каза още Ерик тен Хаг. / БТА