Шефовете на Челси твърди в подкрепата си към Конте

Бордът на директорите на Челси няма никакво намерение да се разделя с Антонио Конте, съобщава „Guardian“. Шефовете на клуба са гарантирали пълната си подкрепа за италианеца, който изведе отбора до шампионската титла във Висшата лига през изминалия сезон.

През последните дни се появиха информации за сериозен разнобой между членовете на борда на директорите на Челси и Конте относно текството съобщение, което италианецът изпрати до Диего Коста, с което го информира, че не попада в неговите планове за следващия сезон.

Дясната ръка на Роман Абрамович – Марина Грановская е разговаряла лично с Конте и го е осведомила, че той има подкрепата на цялото ръководството на клуба начело с руския милиардер. Тя също така го е информирала и за това как протича селекцията до този момент.

Конте е отдаден на клуба, като планира да се завърне за началото на подготовката в началото на юли, както е по план. 

Той е дал списък със своите предпочитания на клуба, в който работят по селекцията и на „Стамфорд Бридж” изобщо не се притеснени от появилите се твърдения. 

В Челси спокойни, драма около Конте няма

Счита се, че той е доволен от структурата в клуба.

Конте готов да си тръгне от Челси

И в Италия гръмнаха: Конте и Челси се разделят?!

Очаква се да получи предложение за подновяването на неговия договор, след като още в първата си година изведе „сините“ до триумф във Висшата лига.

Освен това Конте ще получи между 200 и 250 милиона паунда за привличането на нови попълнения.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Челси Антонио Конте

Челси