Мениджърът на Челси Маурицио Сари ще направи промени за предстоящия двубой срещу Динамо Киев от осминафиналите на Лига Европа заради умора в състава. Мачът срещу украинците ще бъде осмият за лондончани в последните 25 дни.

"Нямаме проблеми с контузии. Разбира се, има играчи, които изпитват умора, защото миналата седмица бе много трудна за нас. Трябва да обмислим ситуацията и да дадем почивка на някои от футболистите“, сподели той на пресконференция преди двубоя на ,,Стамфорд Бридж“ в четвъртък.

В последните седмици се появиха спекулации относно бъдещето на италианския специалист в Западен Лондон след серия от негативни резултати, но в последните си два мача ,,сините“ тушираха напрежението около наставника си с успехи над градските съперници Тотнъм и Фулъм във Висшата лига.

Запитан относно това дали се притеснява за поста си, бившият треньор на Наполи заяви: "Това не е голям проблем, проблемът идва от резултатите. Всичко останало не е важно в този момент."

"Искам да печеля за клуба, не за себе си. Бях уверен преди, уверен съм и сега. Но единственото, върху което искам да се концентрирам, са представянията ни на терена“, завърши Сари.