Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че не знае за прогрес в преговорите с Гонсало Игуаин.

Италианецът каза, че е концентриран върху мачовете на отбора, а не върху това кой ще пристигне в отбора.

„Аз искам да бъда ясен, защото не мога да ви помогна. Аз говорих с директора Марина Грановская преди две седмици и тя знае моето мнение за това как трябва да подобрим отбора. След това реших да се фокусирам изцяло върху представянето на отбора на терена, в мачовете и в тренировъчния процес“, сподели Сари.

„Аз съм спокоен и уверен, защото знам, че Марина работи много здраво, но не знам нищо относно нашите ходове на трансферния пазар, защото искам да съм фокусиран върху мачовете на отбора“, добави италианецът.

„Не ѝ звъня всяка вечер. Мисля, че е по-добре да концентрирам енергията си върху мачовете на Челси, а не на трансферния пазар.“ 

„За Мората моментът е много труден, но е нормално, когато един футболист се намира на трансферния пазар през януари. Алваро е на мое разположение за мача срещу Арсенал. Не знам дали това ще бъде неговият последен мач. Не искам да говоря с Хъдсън-Одой за нещо, на което не мога да намеря решение. Аз съм много щастлив от неговото представяне. През последния месец ние работим много добре с него. Той се разви и подобри играта си в двете фази”, каза още Маурицио Сари.