Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че отборът може да завърши сезона по прекрасен начин, ако отборът спечели финала на Лига Европа срещу Арсенал.

„Сезонът бе много труден за нас, но в края сме щастливи. Бяхме в много трудно положение за период от три месеца, но реагирахме много добре“, коментира Сари.

“Този сезон бе много тежък за нас, но смятам, че постигнахме целите си. В тази тежка конкуренция успяхме да финишираме на третото място. В крайна сметка сме щастливи от добре свършената работа през годината до момента”, добави италианецът.

„Завършихме сезона на трето място. Ние постигнахме целта да се върнем в Шампионска лига“, продължи мениджърът на Челси.

“Преди три месеца бяхме в наистина много трудна ситуация, но успяхме да се измъкнем от нея с достойнство. Основната цел бе да си гарантираме място в Шампионската лига през следващия сезон и в крайна сметка ние го направихме успешно”, допълни той.

„Играхме и финал за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити, а сега пред нас има прекрасна възможност да завършим сезона с европейски трофей, ако успеем да победим Арсенал на финала в Лига Европа в Баку. Надявам се да не пропуснем този шанс. Оценявам сезона като добър за Челси.”

„Сега ни предстои да изиграем много важен мач – финалът в Лига Европа. Сезонът е много добър към момента, но се надявам, че може да стане прекрасен“, каза още Маурицио Сари.