Мениджърът на Челси Маурицио Сари показа, че не се притеснява за пореден път да влезе в спор с феновете. Този път в дъното на нещата се озова привлечения по настояването на италианеца Жоржиньо, който беше възнаграден с иронични дюдюкания при 1:1 срещу Уулвърхемптън във Висшата лига.

Публиката на „Стамфорд Бридж” посрещна по странен начин решението на Сари да замени опорния си полузащитни с Уилиан през втората част, когато Челси трябваше да наваксва изоставане от 0:1. Доста от феновете на стадиона изпратиха италианския национал с иронични възгласи, а това не се хареса на Сари, който за пореден път защити доста оплювания 27-годишен играч.

„Жоржиньо, ако останалите футболисти около него не се движат, изпада в беда, защото той наистина е много способен да играе с едно докосване”, заяви Сари. „Разбира се, за да играеш по такъв начин, трябва и останалите играчи да се движат.”

„Познавам го много добре. Той може да изпадне в истински неприятности, ако останалата част от отбора играе статично.”

„ Имахме нужда да действаме по-бързо, трябваше ни повече движение без топката. Днес играхме футбол с по 5 докосвания. Ако не намираш пространства, става много трудно да отбележиш, когато ти трябват по 5-6 докосвания до топката.”

„Трябва да подобрим това. Не можем да играем с 5-6 докосвания”, добави Сари.