Нападателят на Челси даде интервю за Висшата лига, в което говори за първите си крачки в професионалния футбол.

Бих искал да се върнем към самото начало. Кога за първи път ритна топка?

- Помня първия път, когато влязох в моя отбор от Неделната лига. Майка ми каза, че има един отбор, където мога да отида и да играя. Първия път, когато отидох не знаех къде се намирам. Отидох само да ги гледам само как тренират. Помня, че на следващата сесия се присъединих към тях и нещата просто тръгнаха.

През 2004, когато си на 7 години започваш с Челси. Това е горе-долу, когато Дидие Дрогба се присъедини. Помниш ли първия път, когато го срещна, когато говори с него?

- Първият път, когато говорих с него беше, когато се опитвах да вляза в академията. Обикаляхме и търсехме къде да отидем. Дидие Зрогба мина покрай нас с колата си и попита какъв е проблемът. Майка ми му обясни, че не можем да се ориентираме, а той каза да се качим в колата му и тойще ни закара. И така и стана. Когато се събрах със съотборниците си им казах, че ме е докарал Дидие Дрогба, но никой не ми повярва, така че тази история остана само за мен и мама".

Имаше ли друг случай, когато някои от тези звезди са те посрещали, правили са раговор с теб, нещо, което е останало в ума ти?

- Джон Тери беше дошъл да гледа един наш мач. Помня как един от съотборниците ми каза: "Боже, Джон Тери ни гледа". Оттам нататъка мислех, че всеки един искаше топката, за да покаже способностите си и това ми харесваше.

Цялото интервю с младата звезда на Челси можете да видите във видеото.