Триото на Челси Рийс Джеймс, Н'Голо Канте и Уесли Фофана не бяха част от Световното първенство през 2022 г. поради контузия, но са в процес на възстановяване. Тримата играчи бяха включени в състава от 25-мата играчи на "сините" за тренировъчен лагер на топло в Абу Даби. Пътуването ще включва и приятелски мач срещу Астън Вила на 11 декември.

Челси потвърди пълния си списък с отбора за пътуването и добави, че техните контузени играчи се „присъединяват, за да продължат рехабилитацията си“.

Пълен състав: Кепа Арисабалага, Маркус Бетинели, Еди Бийч, Башир Хъмфрис, Алфи Гилкрист, Трево Чалоба, Дион Ранкин, Джош Брукинг, Бен Чилуел, Рийс Джеймс, Марк Кукурея, Уесли Фофана, Луис Хол, Чезаре Касадей, Чарли Уебстър, Бен Елиът, Жоржиньо, Нголо Канте, Рубен Лофтъс-Чийк, Карни Чукуемека, Омари Хъчинсон, Малик Мотерсил, Мейсън Бърстоу, Пиер-Емерик Обамеянг, Армандо Броя.

Канте е аут за четири месеца, след като през октомври претърпя операция на контузено сухожилие, докато Джеймс се надяваше да бъде във форма навреме за Световното първенство, но мениджърът Гарет Саутгейт му каза, че няма да бъде включен в състава на "трите лъва". Фофана е друг играч, който се надяваше да бъде част от състава на Франция в Катар, но не бе повикан от селекционера на "петлите" Дидие Дешан.