Мениджърът на Тотнъм – Ангелос Постекоглу, определено не беше доволен от представянето на неговия отбор при загубата с 0:2 в дербито с Челси. След това поражение „шпорите“, до голяма степен, се простиха с шансовете си за класиране в Топ 4. Австралиецът призна, че тимът не е заслужавал да спечели нещо от срещата и пое цялата отговорност за представянето.

„Не беше достатъчно добро представянето ни през първото полувреме и трябва да поема отговорност за всичко това. Мениджърът е виновен. Не бяхме дори близо до това, което трябва да покажем. Аз съм виновен за начина, по който излизаме и трябваше да го подобрим. Видяхте колко проблеми имахме през първото полувреме, колко съобщения получихме от Челси, че не сме се построили добре. Бъдете чести и Вие – не играхме добре. Нямахме никакви възможности през първото полувреме. Не заслужавахме нищо повече, от това което получихме днес и вината е в мен“.

Снимки: Gulliver/GettyImages
85 снимки

„Не мисля, че нещата опират само до полузащитата, цялостно се не се представяме добре в последно време. Пак казвам, като мениджър, трябва да поема отговорност. Не бе за това, че допуснахме гола, а до начина, по който се стигна до прекия-свободния удар. Пак казвам, аз поемам отговорността за представянето днес. Ще свърша работата си в следващите дни по отношение на статичните положения“.

„Мисля, че това е част от предизвикателството Висша лига и част от израстването на Тотнъм. Бил съм в тази ситуация, трябва да драскаш със зъби и нокти, за да излезеш от калта. Не заслужавахме нищо от днешната среща. Моят фокус е върху това да подобрим своето представяне. Какво ще спечелим, ако играем в Шампионската лига по този начин?“, завърши недоволния Постекоглу.