Бившият играч на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели какво ще попречи на „червените дяволи“ да се противопоставят на топ тимовете през този сезон. Според него халфовата линия ще страда по време на големите двубои, но за сметка на това заяви, че Юнайтед ще компенсират на контраатака.

През уикенда на „Олд Трафорд“ се поздравиха с гръмка победа над Челси за началото на сезона. Маркъс Рашфорд на два пъти и по един гол от Антони Марсиал и новото попълнение Даниел Джеймс, който се появи от резервната скамейка, допринесоха за победата с 4:0.

Юнайтед стартира със Скот МакТоминей, Андреас Перейра и Пол Погба, който имаше до дълбока роля и направи отлична асистенция за втория гол на Рашфорд. Запитан дали халфовата линия на „червените дяволи“ е достатъчно обиграна, той отговори така:

„Притеснявам се за нея (б.р. – халфовата линия), заяви бившият наставник на Олдъм.

„Мисля, че Перейра беше тих по време на мача. Той има качества, млад играч е, но за жалост не му се дава много голям шанс. Мисля, че срещу големите отбори ще имат проблеми заради халфовете си. Затова казвам, че срещу тях ще играят на контраатака. За момента те са най-добрият отбор на контраатака. Не мисля, че ще бъдат като Челси или Сити, които ще водят играта с притежание на топката“.

„Ако се защитават, както могат с Хари Магуайър и Аарън Уан-Бисака и оставят Рашфорд и Марсиал в предни позиции, мисля, че ще създадат проблеми на всеки“.

„Не мисля, че ще е проблем за Марсиал да играе и отляво на атаката. Спомнете си Тиери Анри. Той започваше като централен нападател, но някак винаги приключваше мачовете вляво на атаката. Така че не мисля, че това е нещо лошо. Ако Марсиал може да се впише като Анри, трябва да се възползват от това предимство“, завърши легендарният полузащитник.