Атакуващият футболист на Челси Педро Родригес остава достатъчно мотивиран за оставащите години в своята футболна кариера и иска да печели още.

Испанският футболист се наслаждава на вълшебна спортна кариера, след като има спечелени шест титли и три Шампионски лиги. С Ла Роха Педро вдигна световната титла през 2010 година, както и Европейското първенство четири по-късно.

„Всеки футболист иска да печели титли. Ти играеш, за да победиш и да стигаш до финалите. Винаги е хубаво, когато във визитката ти има много купи. Това е принципно предизвикателство за мен, а аз продължавам да бъда гладен за нови триумфи. Фокусиран съм към новия сезон, където няма да е по-различно”, сподели Педро пред официалния сайт на Челси.

„Имаме големи амбиции в Челси и знаем, че можем да ги осъществим през този сезон. Винаги е добре да си мобилизиран психически, тъй като това ти помага в живота. Искам като завърша своята кариера да се обърна назад и да се почувствам добре”, завърши 31-годишният нападател на „сините” от Лондон.