Халфът Коул Палмър е уверен, че проектът на Маурисио Почетино в английския футболен клуб Челси ще се окаже успешен в дългосрочно бъдеще. Той призова за търпение през следващите два сезона.

През последната година Челси похарчи много пари на трансферния пазар, но отборът така и не показва постоянство при новите собственици от САЩ. Някои фенове вече са настроени срещу тях и мениджъра, а натискът се засили след равенството 2:2 срещу Брентфорд в предния мач на "сините". Те обаче надвиха Нюкасъл с 3:2 вчера, а Палмър записа гол и асистенция.

"В Челси има толкова много талантливи футболисти. Начинът на работа на мениджъра ми подсказва, че обстановката ще става все по-добра. Сигурен съм, че ако не през следващия сезон, то през този след него проектът ще има успехи. Всички сме млади и полагаме голямо труд, което рано или късно ще доведе и до резултати", заяви Палмър, цитиран на клубния уебсайт.

"За този сезон все още имаме шанс в ФА Къп и се надявам да спечелим в неделя (срещу Лестър Сити - б.пр.). За първенството мислим мач за мач и очакваме да се изкачваме в класацията. Никой не знае къде ще завършим".

Челси е 11-и в класирането с 39 точки и три зад осмия Брайтън. Лондончани обаче са и с мач по-малко.