Нападателят на Уест Хам Микаел Антонио разкри интересни подробности относно причината за разгорещения спор между мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и Мохамед Салах. 

Камерите уловиха как двамата разменят остри реплики около тъчлинията и дори Нунес и Гомес трябваше да усмиряват египтянина.

По-късно медиите на Острова се позоваха на специалист по четене на устни, който твърди, че Салах е изкрещял: “Не мога да направя нищо по въпроса”, а след това е добавил “Ще получа, ще получа червен картон след седем години”. Това е било в отговор на упрек от страна на Клоп, че египтянинът се е забавил с подготовката за смяната.

"Първо, това не е някаква вътрешна информация. Просто това разказаха момчетата на тренировъчното игрище. Когато играчите на Ливърпул влизат в игра, Клоп винаги ги прегръща и им пожелава успех. Когато обаче Мо трябваше да го направи, той тръгна в друга посока и започна да си оправя корите и други подобни неща. Клоп протегна ръката си към него, тя остана така известно време и когато Мо спря да прави това, с което се занимаваше, просто плесна ръката на Клоп все едно му направи "Дай пет". Това не се хареса на Клоп, който сякаш искаше да му каже "Искаш ли да си седнеш обратно?", но всъщност му каза "Искаш ли да влезеш?". Никой не ми разкри какво е отговорил Мо", обясни Антонио за Footballer's Football Podcast.