Централният защитник на Челси Антонио Рюдигер упрекна своите съотборници за това, че им е липсвал инстинкт на убийци и не са приключили по-рано двубоя срещу Уест Хем от Висшата лига, завършил при 1:1.

Конте: Този мач описва нашия сезон

„Сините” поведоха с попадение на Сесар Аспиликуета през първото полувреме, ала в заключителните минути резервата Хавиер Ернандес-Чичарито донесе точката за „чуковете”.

„Смятам, че все едно се молехме да ни вкарат този гол. През второто полувреме и особено през първото можехме да приключим мача, ала както се случва вече месеци наред, не успяхме. Накрая допуснахме попадение”, коментира германският национал.

Аспиликуета: Купата няма да спаси кампанията ни

„Не е лесно за обяснение. Не разбирам защо когато поведем с 1:0, винаги се дръпваме назад и оставяме на противника да ни напада. Можехме да се справим далеч по-добре, разбира се, сега им направихме подарък. Вкараха ни от първата си чиста възможност.”

„Трябва да започнем да играем добър футбол и да печелим мачовете си, защото ако не го правим, няма как да се доберем до топ 4”, отчете25-годишният Рюдигер.