Михайло Мудрик стана поредния играч, който подписа за голяма сума с Челси по време на януарския трансферен прозорец. 22-годишният футболист има трудности в английския футбол, регистрирайки само една асистенция и нито един гол в седем мача, което накара някои да предполагат, че той вече трябва да бъде определен като провал. Мудрик обаче е решен да не слуша своите недоброжелатели и запазва пълната си вяра в способността си да се превърне в успешна играч на "Стамфорд Бридж".

"Мога да кажа да, това е голямо напрежение, но не е за първи път. Харесвам този натиск, защото този, който казва, че съм загубеняк, един ден ще каже, че съм победител. Добра е позицията на номер 9. По-лесно е, когато топката дойде по земя, но е по-тежко, когато я получите във въздуха. Но зависи какъв мач имаме, в някои случаи може би е по-добре за мен да играя именно така, но в други би било подходящо и за отбора да играя по крилото. Времето ще покаже", сподели Мудрик.

Челси, който продължава да е 10-ти в таблицата на Висшата лига, въпреки че пръсна около 600 милиона паунда за нови играчи през този сезон, ще се завърне в игра в събота, когато ще бъде домакин на Астън Вила.