Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви след равенството 2:2 срещу Манчестър Юнайтед, че е разочарован от факта, че „сините“ не успяха да стигнат до победата в двубоя.

„Ние играхме много добре през първия час, но играхме мача по начина, по който искаше Манчестър Юнайтед. Двубоят бе физически, а Манчестър Юнайтед е по-добрият отбор във физическите мачове. Разочарован съм от нашето представяне в последните 30 минути. Можехме да спечелим, но накрая едната точка е достатъчна“, сподели Сари.  

„Много е трудно да играеш мач след пауза в първенството, защото футболистите са играли за други отбори, друг футбол и са имали различни цели. Когато се завръщат, никога не е лесно“, добави италианецът.

„Ние не бяхме добре организирани за дългите топки. Ние обикновено играем с къси пасове и не бяхме добре организирани за начина, по който играхме през последните 30 минути. Това не е нашият футбол. Аз предпочитам да играем нашия футбол през всички 90 минути“, продължи мениджърът на Челси.  

„Не видях какво се случи, но говорих с Жозе Моуриньо. Аз разбрах, че ние сме от грешната страна на ситуацията. Разговарях с човека от моя щаб и двамата се разбрахме веднага. Не мога да ви кажа какво съм казал на човека от екипа ми. Бях много строг към него.“

„На края бе много хубаво, че успяхме да изравним. Мачът бе фантастичен. През първото полувреме от тактическа гледна точка ние се справихме много добре. През второто полувреме играхме по техния начин“, каза още Маурицио Сари.