Експертът на Sky Sports Пол Мърсън разкритикува мениджъра на Челси Франк Лампард и изрази мнение, че с такава игра "сините" няма да намерят място в Топ 4.

В събота възпитаниците на Лампард загубиха от Борнемут с 0:1 и претърпяха четвърто поражение в последните си пет мача от Премиършип. След двубоя Лампард обвини играчите за загубата, но Мърсън смята, че наставникът също има вина.

"Наблюдавам много Челси и мисля, че ако успееш да удържиш първите 20 минути срещу тях, след това тяхната увереност спада и срещу отбор с толкова много млади играчи става по-лесно да се играе", започна бившият играч на Арсенал.

"Знам, че след мача е лесно да се разсъждава, но все пак гледаш и разбираш, че това не беше най-добрият ден за Франк. Той извади Жоржиньо, пусна Хъдсън-Одой, после реши Батшуай да играе в нападение с Ейбрахам. Той пусна всичките си нападатели и те вървят отпред с големи сили, но единствено се сблъскват едни с друг и нямат свободно пространство. Челси има нужда да излезе на трансферния пазар. Не мисля, че този отбор може да попадне в Топ 4", заяви Мърсън. /БГНЕС