Мениджърът на Челси - Франк Лампард, сподели впечатленията си от поредния незадоволителен резултат, който тимът му записа. Специалистът призна превъзходството на Саутхемптън, срещу който "сините" завършиха наравно 3:3 в наглед спечелен мач. 

"Ядосан съм, както всички играчи. Така и трябва да бъде, защото играхме добре през първата част, отбелязахме два гола. Разочароващо е. Искаш да вземеш точки у дома срещу отбори като Саутхемптън, но си длъжен да покажеш уважение, защото са добър тим и могат да затруднят положението ти. И те го направиха през втората част, а ние определено можехме да се справим по-добре.Бяха по-добрият отбор през втората част", призна Лампард.

"Тимо Вернер отбеляза два страхотни гола, изглежда във форма. Прекрасно е, че отбеляза, защото ще му вдъгне увереност." 

"Кепа трябва да бъде силен, инкасирането на голове е част от работата му. Трябва да се справи с това, има пълната ми подкрепа, както и тази на съотборниците си. Не е честно, защото той направи няколко добри спасявания днес, но хората се концентрират само върху грешките на вратарите. Това е просто период, през който трябва да премине. Феновете са бесни за втория гол, който допусна, и е разбираемо, но да бъдеш вратар е една от най-нечестните професии на този свят", заяви Лампард.