Мениджърът на Челси Франк Лампард реагира гневно на въпросите свързани с бъдещето му. Той защити футболистите си и очаква добрите резултати да се завърнат.

"Не обръщам внимание на спекулациите за моето бъдеще. Те са навсякъде, ако разгледаш социалните мрежи, но не правя това. Не съм глупав. Знам какво напрежение придружава работата в един водещ клуб, но аз просто си върша работата. Напрежението е нормално. Очевидно си по-щастлив, когато печелиш мачове. Бях по-щастлив през октомври, ноември, отколкото от средата на декември. Ако огледате Висшата лига може да видите този сезон отбори, които имаха проблеми, такива, които имат проблеми, а не са свикнали да имат проблеми", заяви Лампард.

Специалистът коментира и сделката, която прати Фикайо Томори в Милан. "Имам петима централни защитници. Не мога да задоволя всеки фен. Когато сме в серия без загуба, никой не се съмнява в решенията. Когато не играем толкова добре, се случва, но аз трябва да избера двама от петима. Фикайо е развиващ се играч и много добър футболист. Видях как се превърна в един от най-добрите защитници в Чемпиъншип, след това английски национал и основен играч в Челси. Развитието му е страхотно и независимо каква е следващата стъпка, той ще бъде топ футболист", допълни мениджърът.