Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира темата с националния отбор на Англия, където Тами Ейбрахам и Фикайо Томори. Според него двамата футболисти трябва да вдигнат нивото си на игра, ако искат да попаднат в състава на Гарет Саутгейт. Той добави, че трябва да останат концентрирани върху мачовете във Висшата лига и да не мислят за националния отбор, поне за момента.

„Говорих с тях, но не бях сигурен затова дали трябва да играят за Англия в предстоящите мачове. Днес и тримата бяха усмихнати, включително Рос Баркли. Трябва да има напомня, че идва неделя и те трябва да останат фокусирани. Радвам се, че ги виждам усмихнати. Те трябва да вземат тази увереност и да я добавят към представянето си. Някой ден те ще си кажат, че вече са в състава на Англия, че са национали, така че трябва да се стараят всеки ден“, сподели Лампард.

„Искам Тами да продължи да играе по същия начин и да продължава да бележи. Когато отново бъде повикан за националния тим съм сигурен, че ще има качествата да бъде успешен. Ще бъде огромна крачка за него. Това е страхотно предизвикателство за Тами, тъй като ще види колко страхотни нападатели има м английския състав“, добави специалистът.