Мениджърът на Челси - Франк Лампард, за пореден път изрази недоволството си от начина, по който се представя неговият тим. Английският специалист призна, че воденият от него отбор има да извърви дълъг път преди да достигне до постоянството на Манчестър Сити или шампиона Ливърпул. 

В сряда вечерта "сините" загубиха важното лондонското дерби с Уест Хам с 2:3 и допуснаха Манчестър Юнайтед отново да се доближи до тях в класирането. 

"Това се случва вече на няколко пъти през настоящия сезон. Имахме шансове да останем трети, но трябва да се справяш с всичко в мача. Това показва точно до къде сме стигнали в развитието. Имаме още много работа", призна Лампард.

"Можеш да доминираш постоянно, както ние през по-голямата част от мача, но когато правиш грешки, тогава окуражаваш съперника си да те атакува. В такъв момент ни трябва повече психика."

"През този сезон изиграхме страхотни двубои, но имахме и моменти, в които не поемахме шансовете си. Трябва да работим много повече. Всички се стремят към представянето на Манчестър Сити и Ливърпул. Това е така, защото те са значително по-постоянни. Трябва да осъзнаем в каква точно ситуация се намираме в битката за местата, даващи право на участие в Шампионската лига“, заяви Лампард.