Мениджърът на Челси - Франк Лампард, изрази готовност да смени изпълнителя на дузпите, но това е решение, за което ще се съгласува с останалите от отбора. 

В сряда "сините" се наложиха над Краснодар с 4:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Лондончани изпълниха две дузпи - първата бе пропусната от Жоржиньо, а втората бе вкарана от Тимо Вернер.

Именно Жоржиьо е титулярният изпълнител на 11-метровите удари, но за италианския национал това бе втори пропуск от началото на сезона след този срещу Ливърпул през септември. От старта на кампанията халфът е вкарал три от общо пет дузпи, които е изпълнил.

"Когато биеш толкова много дузпи, както е при Жоржиньо, е нормално да дойде момент, в който да пропуснеш. За съжаление, понякога един пропуск може да повлече друг след себе си. Изпитвал съм това на гърба си като играч", каза Лампард.

"Нямам проблем с това, че той обича да подскача преди удара, защото изпълненията му са добри. Но Тимо Вернер също е много добър изпълнител на дузпи, сами видяхте. В състава има и други добри дузпаджии. Ще говоря с играчите в тима и ще видим какво да правим", допълни специалистът.