Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че на Джон Тери му предстои емоционално връщане на "Стамфорд Бридж". 38-годишният бивш бранител, който проведе почти цялата си кариера в Челси, сега работи като асистент в Астън Вила и за първи път ще бъде противник на "сините".

Лампард вече се изправи срещу Тери през миналия сезон, когато бе начело на Дарби Каунти в Чемпиъншип. Наставникът на Челси е убеден, че публиката на "Стамфорд Бридж" ще приеме добре своята легенда.

"Вече се срещнахме два пъти миналия сезон и досега общуваме отлично. Уважавам го много, както и работата, която свършиха с Дийн Смит. Става въпрос по-скоро за самия Джон и за този прием, който той справедливо ще получи от феновете. Той беше най-уважаваният капитан, велик капитан, спечели всичко и живееше за клуба, това го знаят всички”, сподели Лампард.

„Без съмнение, феновете ще покажат, че го ценят и съм уверен, че това ще бъде доста емоционално за Джон. Той заслужава този момент и аз ще бъда щастлив да го видя на "Стамфорд Бридж", заяви Лампард пред Sky Sports. /БГНЕС