Мениджърът на Челси - Франк Лампард, коментира нулевото равенство, което "сините" спретнаха в дербито с Тотнъм. Специалистът заяви, че е доволен от представянето на своя тим и допълни, че Челси е направил всичко възможно да спечели двубоя, но е трудно срещу дефанзивната игра на "шпорите". 

"Доминирахме в големи периоди от срещата, изиграхме наистина добър мач. Те нямаха никакви шансове, освен този в края, който ние самите им дадохме. Направихме достатъчно, но е трудно да играеш срещу Тотнъм, когато се защитават така. Ние се опитвахме, но трябваше и да не допускаме бързите им контраатаки. И се справихме", заяви Лампард. 

"Понякога ти липсва само малко магия. Имаше само един отбор, който търсеше победата, и това бяхме ние. Така че съм със смесени чувства. Стояхме добре през по-голямата част, записахме чиста мрежа, но това беше мач, който трябваше да спечелим."

"Щастлив съм от формата ни. Всеки ден изграждаме взаимоотношенията си. Винаги искаме повече и се надяваме, че ще дойде", завърши наставникът.