Мениджърът на Челси - Франк Лампард, коментира представянето на своите играчи и заяви, че Калъм Хъдсън-Одой трябва да покаже същата форма, в която се намират Уилиан и Кристиан Пулишич, за да стартира като титуляр в някой от следващите мачове на "сините". 

"Той трябва да тренира усилено ежедневно, за да може да получи възможност в мачовете", заяви Лампард. 

"Виждаме как се представят Кристиан Пулишич и Уилиан. Калъм трябва да бъде на същото ниво. Просто всеки от тях променя играта по различен начин."

Жоржиньо е другият, отстъпил мястото си на титуляр в състава на отбора от Западен Лондон след подновяването на сезона. 

"Той се отнася професионално към ситуацията. Продължава да иска да играе, както всеки един играч. Тренира добре, това и очаквам от него. Не искам да навлизам в детайли защо избирам точни тези играчи."

Английският специалист коментира и битката за място в топ 4, където засега Челси се справя успешно, но разликата с Манчестър Юнайтед е прекалено малка, че да успокоява "сините". 

"Напрежението е върху нас, определено. С всеки следващ мач, с резултатите на съперниците ни. Това рефлектира, но аз му се наслаждавам. Свикнах с това като играч, нали за това се борим. За това играем в този спорт", завърши Лампард.