В двубой от 10-и кръг на Висшата лига отборът на Челси надви Бърнли с 4:2, а наставникът на "сините" - Франк Лампард коментира триумфа на отбора си. 

Няма съмнение, че английският треньор е най-доволен от играта на отбора и представянето на Кристиан Пулишич, който бе главно действащо лице в срещата. 

Американският национал се представи впечатляващо и с "перфектния" си хеттрик помогна на "сините" да постигнат своята седма поредна победа във всички турнири. 

Освен това, 21-годишният Пулишич се превърна в най-младият играч на Челси, който отбелязва три гола в среща от Висшата лига.

"Изключително доволен съм от него. Говореше се много за него, за цената му, за това, че е звезда в своята родина и че е капитан на националния отбор на Америка." 

"Знам, че подобни неща оказват влияние и всяват напрежение. Освен това той игра за родината си през лятото и имаше само седмица за почивка. Опитах се да се справя с тези неща по най-добрия начин." 

"Той вече игра през този сезон, но имах нуждата да се пребори за титулярно място. Кристиан напълно заслужи да започне тази среща. Знам, че е добър играч, виждам го всеки ден. Естествено, има неща, които той продължава да учи - тъкмо навърши 21, но съм доволен от начина, по който играе", заяви Лампард.