Мениджърът на Дарби Каунти Франк Лампард е убеден, че бившият му клуб Челси е реален претендент за титлата в Премиършип този сезон.

"Сините" нямат загуба от началото на кампанията и след 10 кръга са на само две точки от върха, но мнозина са скептично настроени относно шансовете им за титлата в сравнение с лидерите Манчестър Сити и Ливърпул.

Лампард е на друго мнение и в навечерието на гостуването на "Стамфорд Бридж" в Купата на Лигата изрази възхищението си от работата на Маурицио Сари.

"Сари прави голямо впечатление и чувствам, че персоналът, играчите и всички в клуба упорито се трудят от началото на предсезонния период, за да променят определени неща. За тези промени, които провежда треньорът, е нужна огромна работа. Да, наистина смятам, че Челси може да спечели Премиършип. Виждам ги сред отборите, които са много силни и имат реални шансове за титлата. Всички знаят, че Сити са много силни, както и Ливърпул и Тотнъм, но Челси определено не изостава. Когато Азар е във формата, която демонстрира от началото на сезона, в негово лице те имат впечатляващ играч от световна класа. Да се надяваме, че срещу нас той ще иска да си почине", заяви Лампард. /БГНЕС