Мениджърът Антонио Конте има пълна подкрепа от играчите, заяви вратарят на Челси - Тибо Куртоа. Белгийският национал добави, че не желае да се повтаря ситуацията от преди две години, когато Жозе Моуриньо беше освободен след титла и слабо начало на новия сезон. Сега италианският специалист е поставен пред това предизвикателство, след като Челси не успя да спечели последните си три мача, преди да победи Уотфорд.

"Готови сме да водим битка за нашия треньор. Помня какво се случи преди две години и не беше особено приятно, защото наистина не знаехме какво се случва, а просто се носеха някакви слухове в съблекалнята. Искаме да покажем, че сме твърдо зад Конте и мисля, че победата над Уотфорд е добро начало. Иначе знаете какво щеше да се случи, ако не бяхме спечелили този мач", каза вратарят на лондончаните.

"Всеки мениджър следва свои собствени принципи. С Антонио тренираме най-вече тактически и сме доволни от това. Миналата година бяхме шампиони, а методите му бяха същите. Не виждам причина някой да се оплаква. Така изглежда сякаш не обичаме тренировките", добави той.