Мениджърът на Челси Антонио Конте изрази своите опасения, че Манчестър Сити може да доминира във Висшата лига години наред. Както е известно, "гражданите" си осигуриха титлата четири кръга преди края на първенството. Миналогодишният шампион Челси пък е 5-и в класирането с актив от 60 точки, на 8 от четвъртия Тотнъм.

Дортмунд желае Миши, Челси му лепна тлъста цена

В четвъртък "сините" ще гостуват на Бърнли в отложен мач от 31-ия кръг на първенството. Двубоят e от 21:45 часа и можете да го проследите на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

"Сити доминираше през този сезон и е съвсем нормално да ги поздравим за спечелването на титлата, защото да триумфираш във Висшата лига никак не е лесно. Начинът, по който стигнаха до трофея бе невероятен. Манчестър Сити е клуб, който може да продължи доминацията си и то не само в Англия, но и в борбата за Шампионската лига", каза Конте.

Челси дава 35 милиона за разочаровал Барса африканец

"Сити има възможност да стори това, тъй като разполага с много силен отбор и с много качествени футболисти. Също така играчите и ръководството имат клуб, в който искат да инвестират, за да се подобри ситуацията", допълни наставникът на "сините".