Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че победата над Тотнъм е послание към всички останали отбори.

„Ние трябва да продължим усилено нашата работа. Ако останем с тези футболисти, с които разполагаме в момента, ще съм много щастлив“, коментира Конте.

„Аз съм фокусиран изцяло върху работата ни на терена. Клубът работи много усилено на трансферния пазар. Ще видим какво ще се случи в края на месеца“, добави италианецът.

Той бе категоричен, че няма нищо ново по случая с Диего Коста.

Конте каза, че е изненадан от повиквателната на Еден Азар от националния отбор на Белгия.

„Роналд Куман изгради изключително силен отбор на Евертън. През този сезон отборът се представя много силно. Ние трябва да изиграем много силен мач и да запазим пълна концентрация през всички 90 минути.“

„За нас е важно след много добрата победа над Тотнъм да продължим по същия начин.“

Конте амбициран да постави рекорд

„Ние изпратихме съобщение до всички. В такива екстремни ситуации ние сме способни да победим всеки един силен отбор. След 13 поредни победи, ние загубихме, но след това успяхме да спечелим с 2:1. Ние сме много доволни от духа, който показахме всички в отбора и от желанието за победа“, продължи мениджърът на Челси.

„Групата ни за Шампионската лига е тежка, но когато играеш в такъв тип турнири трябва да си подготвен да се изправиш срещу силни отбори. Много е трудно да кажа дали групата е добра или лоша. Важно е да дадем всичко от себе си.“

„Следя възстановяването на Азар всеки ден. За нас е важно да му дадем достатъчно време за възстановяване, за да се оправи напълно. Той е много важен футболист за нас. Всички останали играчи са готови“, каза още Антонио Конте.