Мениджърът на Челси Антонио Конте очаква Пол Погба да бъде титуляр в предстоящото в неделя дерби между "сините" и Манчестър Юнайтед от Висшата английска лига.

Моу: Юнайтед - Челси е дерби в последните 10-15 години

24-годишният Погба е смятан за един от най-добрите футболисти в света, но беше критикуван от мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо през последните седмици.

"Очаквам да видя Погба на терена в неделя. Ако остане извън състава, ще бъде по-добре. Говорим за наистина много добър футболист, фантастичен играч. Всеки треньор трябва да намери начин да го контролира. Погба показва в Юнайтед, че е изключителен футболист", коментира Конте на пресконференция.

Челси ще бъде без халфовете Рос Баркли и Тимуе Бакайоко, както и без защитника Давид Луис, които имат различни контузии.

"Това е голям мач за нас. Трябва да дадем 120 процента, за да стигнем до трите точки. Всеки един двубой до края на сезона е много важен за нас. Битката за Шампионската лига е отворена и трябва да бъдем изключително внимателни. Замесени са няколко силни отбора и някой ще остане извън местата, даващи право на участие в Шампионската лига", каза още Антонио Конте./ БТА