Мениджърът на Челси Антонио Конте за пореден път заяви, че Челси няма шанс да защити титлата си във Висшата лига, заради страхотното представяне на Манчестър Сити през този сезон.

Конте не вярва, че тимът има шанс да настигне Манчестър Сити.

"Това не означава, че ние не искаме да ги настигнем, но за тази цел ние трябва да спечелим всичките си оставащи мачове, а те да имат голям срив. А в това първенство е много трудно да печелиш всичките си мачове", коментира Конте.

"Това е реалността - ние имаме 14 точки по-малко от Сити. В 17 мача те имат едно равенство, а ние 4 загуби. Предпочитам да кажа истината, отколкото една добра лъжа. Предпочитам да бъда честен с играчите и с феновете", добави мениджърът на Челси. 

"Можем да кажем, че сме в добра позиция предвид обстоятелствата. Просто в момента има отбор, който няма как да бъде спрян. В противен случай щяхме да се борим за титлата с Манчестър Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул. Това не значи, че няма да се опитаме да догоним Сити, но за да се случи, трябва да побеждаваме във всеки мач и да разчитаме на огромен техен срив”, каза още италианецът.