Мениджърът на Челси Антонио Конте остана много доволен от добрата игра и победата на неговия тим срещу Хъл Сити за ФА Къп. „Сините“ се наложиха с 4:0, въпреки че италианецът даде почивка на някои от ключовите си футболисти.

„Добър мач, добро представяне от нашия тим. Беше страхотен мач за нас днес. Най-важното е, че вече сме в следващия кръг. Сега вече можем да започнем да се готвим за следващия ни мач с Барселона“, коментира той

„Всеки се надява винаги да има мачове, в които доминира. Нашият старт беше впечатляваш. Започнахме фокусирани и концентрирани, искайки да отбележим и да минем в другия кръг. Много съм доволен от отдадеността на моите играчи“, допълни Конте.

Специалистът също изрази надежда, че футболистите му са в оптимална форма преди решителните две седмици, в които „сините“ ще имат за съперници Барселона в Шампионската лига и лидерите в Англия – Сити и Юнайтед.

„Позитивно е, защото днес имахме възможността да дадем почивка на някои важни за нас играчи. В същото време видях други в добра форма. Имам различни опции пред себе си. Сега имаме три дни, за да вземем най-добрите решения за мача с Барселона.

„Загубихме два мача в края на един натоварен период. Сега отново имаме увереност в себе си. В следващите две седмици пред нас имаме големи мачове и трябва да бъдем силни. Излизаме срещу Барса, Юнайетд и Сити. Готови сме.“