Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че ако „сините“ не победят Тотнъм в предстоящото дерби на „Стамфорд Бридж“ от 32-ия кръг на Висшата лига, рискуват да убият най-големите си надежди.

Тотнъм заема четвърто място в класирането на Премиършип с пет точки аванс пред Челси, а до края на сезона остават по още осем мача.

„Със сигурност това е много важен мач за нас. Ако победим в неделя, ще се приближим много близо до Тотнъм. При всякакво друго развитие на срещата, ще останем на сериозно разстояние от тях и ще бъде много трудно да се преборим за място в топ 4“, коментира Конте.

„Нашата цел до края на кампанията е да се преборим за място, което ще ни даде възможност да играем в Шампионска лига, да стигнем до финала за Купата на Англия и да я спечелим“, добави италианецът.

„Нищо не е невъзможно в тази борба в първенството. Аз включвам и Ливърпул също така. Ние трябва да се опитаме да спечелим всеки един мач до края на сезона и да не правим грешки. Нямаме право да губим повече точки“, продължи мениджърът на Челси.

Конте: Мората вече е на 100% възстановен