Вратарят на Челси Кепа Арисабалага има опасност да пропусне финала за Карабао Къп срещу Манчестър Сити в неделя поради травма на адуктора. Испанецът е един от тримата футболисти заедно с Педро и Давиде Запакоста, които са под въпрос за реванша срещу шведския Малмьо на ,,Стамфорд Бридж“ от турнира Лига Европа в четвъртък.

Кепа е също под въпросителна за финала на ,,Уембли“, като мениджърът на ,,сините“ Маурицио Сари призна, че се надява той да е титуляр, но не може да гарантира неговото място сред стартовите единадесет. ,,Имаме някои проблеми в моменти“, заяви Сари. ,,Запакоста има треска, Педро има болки в стомаха, а Кепа е с травма на адуктора. Надявам се Арисабалага да е на линия за финала в неделя срещу Манчестър Сити“, изрази надежда италианският специалист.

Челси има преднина от 2:1 след първия двубой на шведска земя срещу Малмьо от фазата на 1/16-финалите за Лига Европа, преди да се изправи срещу селекцията на Пеп Гуардиола в неделя в опит да си отмъсти за тежкото поражение в първенството от ,,гражданите“ с 6:0 на 10 февруари. /БГНЕС