Защитникът на Челси Гари Кейхил няма желание да напуска Челси, като ще направи всичко, за да спечели титулярното си място при новия мениджър Маурицио Сари.

Информациите от Острова непрекъснато свързват Кейхил с преминава в турския Галатасарай. 32-годишният защитник обаче не смята да напуска "Стамфорд Бридж", въпреки статута си на "замразен" при новия италиански бос. Кейхил иска да продължи да се подвизава на високо ниво и ще направи всичко възможно да намери място в стартовите 11 на "сините".

Подобна за него бе ситуацията и при предишните двама наставници на Челси - Жозе Моуриньо и Антонио Конте, но той успя да си спечели перманентно присъствие в първия отбор. С новия маниер на игра, който налага Сари - четирима защитници без ясно изразени халф-бекове, специалистите смятат, че е огромно предизвикателство за целия отбор да се адаптира към промяната.

"Мисля, че за 20 дни е много трудно на всеки защитник да започне да играе така както аз искам", сподели преди време самият Сари. В момента защитата на Челси е изградена от Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета по бековете и Антонио Рюдигер и Давид Луис в централната зона.