Халфът на Челси Н‘Голо Канте категорично отрече информациите, че смята да напусне клуба през лятото. Въпреки че в последно време е свързван усилено с трансфер в Пари Сен Жермен, френският национал заяви, че се чувства щастлив на „Стамфорд Бридж“ и няма никакво намерение да сменя клубната си принадлежност.

„Тук съм си у дома. Аз съм играч на Челси и това е моят клуб“, заяви Канте в интервю за вестник „Evening Standard“.

През изминалия сезон полузащитникът, който премина в състава на лондончани от Лестър за сумата от 30 милиона паунда, спечели титлата във Висшата лига, както и приза за Футболист номер 1 на първенството.

„Това е моята втора година в Челси. Изминалият сезон бе много успешен за нас, тъй като триумфирахме с титлата, а сега получих и възможността да играя в Шампионската лига“, добави французинът.

 „Сега целта ни е да завършим в топ 4, за да си гарантираме участие в този турнир и през следващата кампания. Освен това продължаваме борбата и във ФА Къп, където миналата година загубихме на финала. Ще дадем всичко от себе си в тази надпревара, защото това е единственият трофей, който можем да спечелим през тази година, допълни още Канте. 

26-годишният футболист има на своята сметка 38 мача от началото на настоящия сезон и е отбелязал един гол. Той има три години до края на договора си с Челси.

Канте е топ трансферната цел на ПСЖ