Наставникът на Челси Антонио Конте коментира представянето на нападателя Миши Батшуай, но признава, че е много трудно белгийският атакуващ футболист да се добере до титулярно място, след като в състава е Диего Коста.

Батшуай дойде в Челси през лятото от френския Марсилия за сумата от 33 милиона паунда. До този момент той не е излизал като титуляр в мачовете от Висшата лига. В същото време Коста има 13 гола в 17 мача.

Коста пропуска двубоя от 18-ия кръг срещу Борнемут поради наказание, а това е шанс за Мичи да се докаже.

"Батшуай се отнася много отговорно към задачите си. Той иска да прогресира, както тактически, така и физически. Много работим над тактиката", коментира италианският специалист.

"Разбира се, Миши иска да играе, но е много трудно да си титуляр, след като в състава е Диего Коста. Диего показва великолепен футбол и вкарва много голове. Миши трябва да продължи да работи, за да става все по-добър. Уверен съм, че ще дойде и неговото време. Миши е различен играч спрямо Диего, те са различни играчи. Но, може да научи много от него. Щом е в Челси значи го заслужава", допълни Конте.

Челси приема Борнемут в двубой от 18-ия кръг на Премиършип, а вие може да гледате двубоя пряко в ефира на DIEMA и GONG PLAY от 17:00 часа.