Футболистът на Челси Тиемуе Бакайоко се закани да боядиса косата си синя след първия гол, който отбележи във Висшата лига.

Бакайоко отбеляза своето първо попадение в Премиършип в мача срещу Кристъл Палас и сега остава да разберем дали французинът ще изпълни заканата си. 

„Ще отпразнувам моя първи гол във Висшата лига, като сменя цвета на косата си. Ще си я направя синя. Обичам да сменям цвета на косата си от време на време. След мача срещу Манчестър Сити си сложих бели кичури“, коментира френският футболист.

„Винаги съм мечтал да играя за отбор като Челси. Мисля, че това е отборът, в който най-добре мога да изразя себе си.“

„Възможността да работя с Антонио Конте е една от основните причини да премина в Челси. Той е треньор, който вярва в мен и следи отблизо моя прогрес. За мен е огромен шанс да работя с него“, добави халфът.

„Имах известни затруднения с шофирането в Англия през първите седмици, но вече ми е лесно. Аз съм добър шофьор и няма да имам проблеми. Радвам се, че след катастрофата се разминах без сериозни наранявания. Сега вече всичко е наред и се справям много по-добре зад волана в сравнение с първите ми дни в Лондон. В Париж трафикът е много по-натоварен“, каза още Тиемуе Бакайоко.