Футболистът на Челси - Антонио Рюдигер, коментира възможността неговият съотборник Уилиан да си тръгне от "Стамфорд Бридж". Договорът на бразилеца изтича, а двете страни не могат да се разберат относно новия контракт и редица клубове дебнат за развоя на казуса. 

"Още от първият ми ден в Челси, той и Давид Луис ми помогнаха с адаптацията. Не бе никак лесно. Той е страхотен човек и наистина добър футболист. Винаги остава спокоен и смирен и ще ми бъде тъжно, ако няма да сме съотборници", призна Рюдигер. 

"Той не е от този тип футболисти, които говорят много. Той е като Азар. Показва какво може на терена, с играта си. Всеки път остава след тренировка, за да тренира свободни удари, защото постоянно иска да се развива." 

Рюдигер коментира и Франк Лампард и сподели своите впечатления за свършеното от английския специалист през първата му година, начело на "сините". 

"Той не е като Конте или някой такъв, който ще изригне срещу теб след загуба. Ние сме големи мъже и можем да се вслушаме в треньора. Мисля, че се справя чудесно с цялото напрежение. Успява да ни мотивира винаги. Аз обръщам внимание на това какъв човек е треньорът ми, не може просто да печелиш титли. А той е отворен, разговаряме за това какъв е бил футболът по негово време", допълни германският национал.