Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че няма да се подведе по последните резултати на тима, тъй като това не е достатъчно. Челси, който е десети във временното класиране във Висшата лига ще гостува на 15-ия Лестър в събота.

„Хубаво е да побеждаваме. Така всичко се усеща по-добре, чувства се, че правим крачка напред, но да не се подвеждаме – това са само две победи“, коментира Потър.

„Момчетата остана обединени в лошия период, но трябва да продължим с доброто представяне срещу Лестър. Мисля, че се справяме на ниво в защита, така че има нещо позитивно. Трябва да бъдем балансирани, а постоянството винаги помага“, каза още Греъм Потър преди гостуването на Лестър, който загуби последните си четири мача във всички турнири и не успя да запише удар в очертанията на вратата в последните си две срещи във Висшата лига. Лестър има само една победа от предишните си шест домакински двубоя в първенството срещу Челси, но Потър остава нащрек.

„Трябва да играем добре. Резултатите на Лестър са по-лоши от представянето си, мисля, че им липсваше късмет“, добави специалистът.

Лондончани ще бъдат без Рийс Джеймс, който е болен, както и контузените Пиер-Емерик Обамеянг и Н'Голо Канте, а участието на Рахийм Стърлинг е под въпрос./ БТА