Директорът на Челси Марина Грановска поздрави Франк Лампард за решението му да се върне на "Стамфорд Бридж". Според Грановска, специалистът е доказал, че се явява един от най-талантливите треньори във футбола.

"С голямо удоволствие приветстваме Франк за връщането му в Челси като мениджър. Той притежава фантастични знания и разбиране на работата в този клуб. През миналия сезон Франк показа, че е един от най-талантливите млади треньори във футбола. След като прекара с нас 13 години като футболист и стана клубна легенда и най-добър реализатор, ние считаме, че настана идеален момент за връщането му и сме радостни от неговото решение. Ще направим всичко възможно той да получава максимална поддръжка, която му е необходима за успеха", заяви Грановска, цитирана от пресслужбата на "сините".

Лампард стартира треньорската си кариера в края на май 2018 г. В дебютния си сезон като наставник на Дарби Каунти той изведе отбора до шестото място в Чемпиъншип. После "овните" стигнаха до финалния плейоф за място в Премиършип, в който загубиха от Астън Вила.

Още по темата: 

Официално: Лампард се завърна в Челси