Челси постигна изключителна победа като домакин на Манчестър Юнайтед с 4:3 в един от най-големите мачове в историята на английската Висша лига. В герой за лондончани се превърна Коул Палмър, който отбеляза хеттрик. Английският национал отбеляза втори гол за Челси, а след това изравни за 3:3 от дузпа в 100-ата минута. Секунди след това той донесе и драматичния успех на соя тим за крайното 4:3.

„Миналата седмица феновете бяха тези, които ни дадоха емоциите и сега се случи същото. Опитваме се да спечелим максимално количество мачове“.

Снимки: Gulliver/GettyImages
91 снимки

„Когато вкарах втория гол феновете ни погледнаха, повярваха в нас и нещата се случиха. Няма да изпусна дузпа. Хората говорят за това, че рано или късно ще изпусна, но засега продължавам да ги вкарвам. Невероятно е да отбележа хеттрик във Висшата лига“.

„В този отбор всеки трябва да дава максимума от себе си, така че просто се радвам и съм благодарен на възможностите. Ние го правим заради феновете и им показахме, че можем да играем футбол“, заяви щастливият Палмър след двубоя.