Дейвид Бекъм говори за таланта на Н`Голо Канте и Деле Али, взели наградите за Футболист и Млад играч на годината от Асоциацията на професионалните футболисти във Великобритания (PFA).

Самият Дейвид Бекъм получи отличие за заслуги.

Футболистите си избраха Канте за №1

"За мен означава много да бъда избран за Футболист на годината, направих страхотен сезон с Лестър, а сега и с Челси сме в добра форма. Огромна чест е да получа тази награда," заяви Канте, а коментарът на Бекъм за него бе следният: "Той е специален талант. Обичам това, че играе футбола много скромно, забелязах го преди няколко седмици на Стамфорд бридж. Играе тази игра толкова скромно. Той се труди много, подава, прави шпагати, може и да вкарва. Но винаги реагира правилно, това говори за характера му."

Деле Али за втора поредна година стана Най-добър млад играч, което призна, че е вълнуващо: "Много се гордея с това. Все още има много път пред мен, трябва да се трудя много."

Бекъм за Деле Али? "Той има някаква арогантност, но такава имат много топ играчи. Те играят така, че да очакваш големи неща от тях. Той е радост за наблюдение. Работи със специален мениджър, и ако продължават да работят заедно по този начин, ще стане специален играч. Просто трябва да продължава така."

Видео: COURTESY THE PFA