Мениджърът на Челси Франк Лампард си признава, че често се консултира ссъ съпругата си относно житейски казуси, свързани с играчите в състава на англичанина. 

Лампард ще започне своя втори сезон на "Стамфорд Бридж", след като в първия си успя да закара "сините" в топ 4, съответно в групите на Шампионската лига. Макар и още зелен в мениджърските начинания, бившият английски национал се учи бързо, като роля за това очевидно има жена му - Кристин.

"Питам я за доста неща, истина е. Тя не избира с кой краен бранител ще играем уикенда, но когато имам житейски проблеми и въпроси, даже и футболни такива, винаги мога да се обърна към нея", започна Лампард. 

"Мога да я питам примерно какво да правя с играч, който не се е явил на тренировка, но все още ни е много важен за предстоящия мач. Тя ме разпитва дали играчът има приятелка или съпруга, дали има проблем и дали съм говорил с него по темата. Реално не бих казал, че ми е житейски треньор, но е невероятно да има някой вкъщи, който да ти отнема от тревогите и да ти помага в такива моменти", завърши трогателното си признание легендарният бивш полузащитник.