Мениджърът на Челси - Енцо Мареска, трудно скриваше  разочарованието след загубата с 1:2 от Ливърпул. Той смята, че отборът му се е представил доста силно в този мач и е заслужавал да вземе нещо повече от него. Италианецът обаче бе доста лаконичен в коментара си за ситуацията със спорния втори гол на Къртис Джоунс. 
 
"Не видях нещо притеснително относно решенията на съдията. Единственото, което чух, бяха подвикванията от трибуните. Мога само да кажа, че реферът е на терена, за да взима решения. Понякога те са добри, друг път - не. Понякога грешките идват и заради шума от трибуните на "Анфийлд", но като цяло смятам, че съдиите се справиха добре", заяви Мареска. 
 
Той похвали отбора си за играта срещу Ливърпул въпреки загубата. 
 
"Мисля, че представянето ни беше много добро. Мисля, че като цяло контролирахме мача и през по-голямата част от двубоя доминирахме в играта, но загубихме. Не обичам да губим, но ако трябва да губим, нека е по този начин. Отборът бе смел със и без топка. Не мисля, че този мач показва къде се намираме. Подготвихме се добре и работихме доста успешно. Трябваше да използваме възможностите си, но като цяло съм доволен от играчите си", каза още Мареска.